Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

RADIOFREKVENCE

Co je to radiofrekvence?

Radiofrekvence: patří mezi novější dermatologické přístrojové metody. Řadíme ji mezi vysokofrekvenční terapie, jejichž účinek na ošetřovanou tkáň spočívá v jejím prohřátí.

Teplem dochází k novotvorbě kolagenu v dermis a subcutis ošetřované lokality. Ochablá kůže se vypíná, dochází k radikální redukci celulitidy a postava se formuje.

V dermatologii využíváme dle charakteru elektrod radiofrekvenci monopolární, bipolární, tripolární, a nejnověji multipolární. V naší nabídce naleznete výhradně nejvýkonnější multipolární radiofrekvence.

Ošetření je zcela bezbolestné a bez nutnosti anestezie či bez hospitalizace. Po proceduře vás nečekají žádná fyzická omezení ani vedlejší účinky. Určitě vás potěší, že po radiofrekvenci nemusíte nosit žádné kompresní prádlo. Někteří odborníci doporučují před zákrokem i po něm podstoupit lymfodrenáž.

 

Vakuové ošetření s bipolárním RF:

Tento způsob je efektivnější při rozmělňování tukových buněk. 

Je výborný při zpevňování daných partií a odstraňování tukových buněk,

Mechanická práce vakua násobí efekt radiofrekvenčního ošetření.

Pokud tomu ošetřovaná partie dovolí, vždy používejte kombinaci podtlaku a RF.

 

Kavitace:

Ultrazvuková kavitace je proces, při kterém dochází ke štěpení a implozi tukových buněk pomocí ultrazvukových vln. Ultrazvukové vlny jsou jemné vlny zvuku o specifické frekvenci, které vyvolávají změny na molekulární bázi ošetřované tkáně. Tkáň, která nejlépe absorbuje tento druh vln a stahuje si je do svého nitra, jsou tukové buňky. Po absorpci dochází k narušení struktury samotné buňky a vazby mezi jednotlivými buňkami. Tukové buňky se vlivem působení ultrazvukových vln postupně zvětšují a dochází k jejich implozi ( opak exploze - zhroucení buňky do sebe samé) a rozpadu.